Verlichte Dansvloer LED

Showevents Entertainment Productions is de verhuurder van de Verlichte Dansvloer van Europa. Wij hebben al onze Verlichte Dansvloeren in eigen beheer en zijn hiermee de grootste, meest geboekte en voordeligste aanbieder van een Verlichte Dansvloer in Europa.

Met dit type Verlichte LED Dansvloer zijn wij de enige aanbieder in Europa die deze Verlichte Dansvloer (in eigen beheer!) kan aanleveren. Onze vloeren hebben volledig egaal "full color" kleurende vlakken van 50x50 cm met 4 vaste kleuren; geel, groen, blauw en rood uitgerust met LED units.

Altijd al John Travolta of Olivia Newton John willen zijn in de tijd van glitter, wijde pijpen en plateauzolen? Herinnert u zich de nostalgische beelden uit films als Saturday Night Fever nog? Onze schitterende Verlichte Dansvloer met lopende patronen in diverse kleuren bezorgen uw gasten dit heerlijke gevoel. Maar ook bij andere, niet disco-classics gerelateerde, evenementen is een Verlichte Dansvloer een regelrechte "floorfiller". Verlichting vanaf de ondergrond is immers op geen andere manier te realiseren. Wat betreft vorm, hoogte en oppervlakte is veel mogelijk. De sfeerbeleving van uw gasten wordt positief beïnvloed door deze kleurrijke attractie. Door de enorme aantrekkingskracht van de vloer waagt men eenvoudig een danspasje. Denk ook aan de marketing technische voordelen; een Verlichte Dansvloer is een echte publieksmagneet. Wij hanteren een all-in prijs, eenvoudiger kan het niet!

Wij leveren onze exclusieve Verlichte Dansvloeren aan toonaangevende evenementenburo´s, collega verhuurders, branchegenoten en natuurlijk particulieren!

Plaatsen ruim voor aanvang van het event en afbouw direct na afloop of in overleg de volgende dag.

Bruto prijsvoorbeeld: Verlichte Dansvloer 6x4 meter (24 m²) € 600,00 All-in.

Bruto prijs = € 25,00 per m². Collega´s en branchegenoten -10% korting = € 22,50 per m² Netto prijsvoorbeeld: Verlichte Dansvloer 6x4 meter (24 m²) € 540,00 All-in.

Leverbaar van 24 m² tot 72 m²