Showevents

Showevents Entertainment Productions is in handen van oprichter Rean van Nuland en is al vanaf het jaar 1988 fulltime actief in de entertainment branche ontstaan door het exploiteren van Drive in Shows.
En omdat wij door de jaren heen zijn blijven investeren in hoogwaardig, betrouwbaar en duurzaam apparatuur zijn wij uitgegroeid tot een solide en veelzijdig bedrijf.

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren, produceren en uitvoeren van zowel kleine en grootschalige Shows en evenementen in binnen- en buitenland. Ook zijn wij DE specialist in de verhuur van Verlichte LED Dansvloeren in heel Europa!

Befaamd zijn wij om onze complete 70's, 80's, 90's en Millenium party's, die wij in de gehele BeNeLux organiseren en (in eigen beheer) uitvoeren voor bedrijven, zaalexploitanten, discotheken, attractieparken, bruiloften, campings en natuurlijk particulieren!

Onze grote kracht hierbij is dat wij al het apparatuur waaronder professioneel licht, geluid, Verlichte Dansvloeren en DJ's in eigen beheer aanleveren en u dus niet te maken heeft met talloze tussenpersonen. U boekt rechtstreeks bij de bron!

Showevents levert ook nationale en internationale artiesten, bands en DJ’s. Een landelijk netwerk met het management zorgt voor een rechtstreekse lijn naar iedere artiest of act. Wanneer u een artiest, band of andere act boekt in combinatie met een van onze Shows profiteerd u van een aantrekkelijke all-in prijs!

Showevents Entertainment Productions organiseert en produceert in samenspraak met u als opdrachtgever ieder evenement. Of dit een feest is voor 25 personen of een mega happening voor 2500 personen. Showevents Entertainment levert maatwerk op iedere locatie! Uw wensen en onze ideeën en ervaring smelten samen tot een waar maatpak. De vermelde prijzen op deze site zijn exclusief 21% BTW.

Kortom bij Showevents Entertainment Productions boekt u alles onder een dak!