Naam:
Emailadres:
Bericht:
 

FactsOnze "full color" RGB LED Dansvloeren (1500 LEDS per m² ) zijn in onze verhuur leverbaar tot 250 m²!

Ook leveren wij in de verhuur onze populaire Verlichte (disco) LED Dansvloer tot 72 m²
Totaal kunnen wij nu ruim 300 m² Verlichte Dansvloer leveren in eigen beheer.

Hiermee zijn wij met trots de grootste en voordeligste verhuurder van Verlichte LED Dansvloeren in Europa!
Showevents levert ook nationale en internationale artiesten, bands en DJ’s. Een landelijk netwerk met het management zorgt voor een rechtstreekse lijn naar iedere artiest of act. Wanneer u een artiest, band of andere act boekt in combinatie met een van onze shows profiteerd u bovendien van een aantrekkelijke all-in prijs!
Puur NL On Tour
is een fantastische manier om jouw feest of evenement tot een gegarandeerd succes te maken. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, CD-release, verjaardag, wijkfeest,een hollandse avond in een café, evenementondersteuning of iets heel anders; Puur NL On tour maakt er een onvergetelijke ervaring van! Je hoort tijdens de show de muziek die je kent van Puur NL.
Radio 8FM Roadshow.

Zin in een fantastisch feest? Vanaf nu is het mogelijk om de Radio 8FM Roadshow te boeken. Een fantastische manier om jouw feest tot een gegarandeerd succes te maken. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, CD-release, verjaardag, wijkfeest, evenementondersteuning of iets heel anders; de Radio 8FM Roadshow maakt er een onvergetelijke ervaring van! Je hoort tijdens de show de muziek die je kent van Radio 8FM, maar je kunt natuurlijk ook zelf je wensen te kennen geven.
(klik op het logo voor informatie en boekingen)Showevents Entertainment Productions is altijd zoek op naar aankomende DJ's,
en mensen voornamelijk in het weekend voor de op/afbouw en uitvoering van onze producties.

Stuur je informatie naar: info@showevents.nl of naar ons postadres,

Showevents Entertainment Productions
Walessingel 18
5247 WT Rosmalen
Nederland.

Showevents Entertianment Productions levert ook voor dit evenement visuele apparatuur.
Zwarte Cross 2016: www.zwartecross.nl